Vliegtickets


Er zijn tal van luchtvaartmaatschappijen en webwinkels die vliegtickets verkopen. Onderstaand enkele voorbeelden hiervan.
Direct boeken!
Cheaptickets.nl

Cheaptickets is een webwinkel die de prijzen vergelijkt van allerlei vliegmaatschappijen. Naast het vergelijken bieden ze ook zelf de vliegticketstickets aan. Cheaptickets is opgericht in 2001 door een reisbureau genaamd Beins. De history van deze hele onderneming gaat zover terug als 1996.

Naar website
Transavia.com

Transavia.com is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die tegenwoordig op 63 bestemmingen aanvliegt. Ze hebben een vloot van maarliefst 27 vliegtoestellen. Transavia vliegt vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Het bedrijf is opgericht in 1965 en in 2001 overgenomen door KLM.

Naar website
KLM.nl

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland en heeft de luchthaven Schiphol als thuishaven. Met maarliefst een vloot van 112 bereiken ze ruim 120 bestemmingen over de hele wereld. Het bedrijf is in 1919 opgericht en dankt zijn koninklijke status aan Koningin Wilhelmina.

Naar website