Vorige

Overnachting Boeken

  • Het strand van Torremolinos

Torremolinos.nl werkt samen met Booking.com om voor u de beste accommodatie te vinden die mogelijk is.

Zoek hotels - appartementen

Aankomstdatum

calendar

Vertrekdatum

calendar

Afhankelijk van de periode wanneer u wilt gaan zijn er een groot of klein aantal hotels en appartementen beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een aantal van 20 tot wel 60 accommodaties dus zorg ervoor dat u op tijd boekt dan heeft u eerste keus!

Lokatie, Lokatie, Lokatie

Zoals altijd met een overnachting is de locatie super belangrijk. U kunt kiezen voor een hotel of appartament aan het strand of juist iets meer in het centrum. Wanneer u in de zomer gaat is het bijvoorbeeld heel leuk om in de wijk Carihuela een slaapplek te vinden. Dit is een hele gezellige wijk die direct aan de kust en boulevard ligt. U bent dus vannuit u overnachtingsplek binnen enkele stappen midden in de gezelligheid.

Parallel langs de boulevard loopt de gezellige Calle Bulto. In deze straat kunt u tal van souvenir winkeltjes, slijterijen, kleding winkels en restaurants vinden. Een voorbeeld van een leuk restaurant is Sneeuwwitje. Dit restaurant word door een Nederlands echtpaar gerund en hier kunt u gerechten vinden als pannenkoeken, kaasfondue of een lekkere stampot. Voor een verder overzicht van restaurants in Torremolinos, klik hier.